Põhi:
4 muna
4 dl suhkrut
1 dl õli
6 dl riivitud porgandit
4 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl soodat
2 tl kaneeli
Glasuur:
120 g sulatud võid
400g toorjuustu
5-6 dl tuhksuhkrut
3 tl vanillsuhkrut või vanilliekstrakti
Vahusta munad suhkruga. Sega hulka õli ja riivitud porgandid. Sega jahu, küpsetuspulber, sooda, kaneel. Sega kuivainete segu tasakesi taigna sisse, ühte pidi segades. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud kõrgete äärtega vormi. Küpseta 170 kraadi juures 35-40 minutit. Lase jahtuda ja valmista sel ajal glasuur, segades kokku sulatatud või, toasoe toorjuust ja suhkrud. Määri glasuur jahutunud koogile.
No comments:
Post a Comment