Friday, December 23, 2011

toorjuustu tort

Põhi:
10-15 suurt piparkooki
50g võid
2sl tumedat suhkrut

Kreem:
400g toorjuustu (toasoe!)
2 muna
75g suhkrut
1tl vaniljesuhkut
vanilje ekstrakti või essentsi maitse järgi

Kate:
250g hapukoort
2sl suhkrut
1tl vaniljesuhrut või vaniljeekstrakti

Purusta piparkoogid, lisa sulatus või ja suhkur. Vajuta lahtikäiva koogivormi põhja, aseta kreemi valmistamise ajaks külma.
Pane kaussi kõik kreemi koostisosad ja sega miksriga ühtlaseks. Määri põhjale ja küpseta 25-30 min 190 kraadi juures ahju keskosas. Jahuta 30-45 min
Katte jaoks sega suhrud hapukoorega ja vala ettevaatlikult jahtunud koogile, küpseta 230 kraadi juures 6-8 min. kuni koorekiht on hangunud.


No comments:

Post a Comment